Aj, aj, vad det gör ont....




Ja, så var det i morse och mitt på dagen. Vi fick alla ont och kramp i våra tassar när vi var ute. Fy! Var är sommaren och värmen någonstans? Vi chihuahuor vill ha sol och varmt väder!!! OK, ska väl inte klaga för mycket, för på eftermiddagen blev det lite varmare ute, så kunde vi äntligen ta en liten promenad. Det var så härligt att få springa runt och leka lite. Annars har det inte hänt så mycket. Jo, det ringde på dörren nu på kvällen. När matte öppnade så stack Romeo ner för trapporna, så matte fick rusa efter honom. Romeo är jättebusig. Han gör nästa så där varje gång, så matte får mycket motion. Hon är inte ligga snabb som honom,  Goofy
Nu har vi iallafall varit ute på sista turen och så här trötta är vi nu. GOD NATT!
 






Kommentarer
Postat av: Veronica

Vilken liten buse som sticker när dörren öppnas :D

2009-01-09 @ 21:48:06
URL: http://vaf.blogg.se/
Postat av: Asta

Det går bra att gå i tvillingkoppel. När vi hade tre koppel trasslade vi alltid in oss. Matte blev lite trött på det. Toshiko vill bara rusa framåt och tycker allt är kul, själv vill jag ha lite tid på mig ibland. Men det blir nog rätt bra. Jag bromsar in Toshiko lite och hon drar igång mig ibland. När vi bara promenerar går det hur bra som helst.

2009-01-10 @ 11:58:55
URL: http://astasdagbok.blogspot.com
Postat av: Naken

Sötnosar. Hoppas att ni har tinat upp era trampdynor nu. Jag gillar inte alls att vara ute i det kalla, vita. Hoppas att det blir sommar snart så att vi kan sola oss i stället.



Tass/ Naken

2009-01-10 @ 20:25:16
URL: http://nakensdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0