Jag har gjort något dumt



Jag som snart fyller 4 år brukar aldrig ta saker som jag inte får, men igår gjorde jag det. Matte märkte inget förrän det var för sent. Ja, här ser ni resterna utav vad som en gång var en kökssvamp. Matte är ganska orolig nu, för svampen var inte ny utan den var använd. I natt så mådde jag illa. Jag hoppas att jag har fått upp allt som jag hade svalt.

Just nu mår jag inte så bra.

Håll tummarna för att jag slipper åka till veterinären!

Kommentarer
Postat av: Mio & Ira

Aj aj det händer mkt hos er just nu, ni är ju tre st oxå så det är inte samma som råkar ut för allt iallafall.. idag ska vi till StB ska ni också dit? kanske ses då? kram Mio & Ira

2009-03-07 @ 09:44:18
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Danielle

Men kära lillan... hoppas att du blir bra. Håller tummarna för dig!

många pussar på nosen

2009-03-07 @ 15:37:50
URL: http://pompom.blogg.se/
Postat av: Coky

Hej kompis.. man ska inte äta allt man ser...hmm.. kommer från den rätte va??!! jag har oxå tuggat i mej olämpliga saker.. bland annat ett helt chilimarinerat, grillat .. kycklingben.. då fick jag vara hos min veterinär hela dagen.. för observation... o ... det kom ut massor.. men ingen kyckling.. bara handdukar o annat tyg..

igår så hittade jag äggskal där ute som nån granne kastat till fåglarna.. matte blev jättearg.. men jag fick en halv burk sparris... sparris är jättebra.. binder allt dumt i magen.. säg åt din matte att ha en sån burk hemma.. bra o ha...kramix på er

2009-03-10 @ 09:22:29
URL: http://cokysdagbok.blogspot.com/
Postat av: MizthaNguyen (v.

Hejsan! Lust att följa varandras bloggar via bloglovin? isåfall lägg till mig och skriv sedan när du gjort det så kommer jag att lägga till dig direkt när jag ser det, tack och hej :)

2009-03-12 @ 01:19:15
URL: http://mizthanguyen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0