Nu mår jag bra igen!

Klockan 07.52 gick buss 73 från Ropsten med Romeo och matte till Roslagstulls djurklinik. Vi hade tid kl 08.15. Det gick fort att komma in och vi fick träffa veterinären Constantin. Han tittade lite i baken på Romeo och såg att han var lite svullen. Så det var ingen tvekan om vad som måste göras. Jag lämnade Romeo på djurkliniken för att sticka iväg till jobbet en stund.

Klockan 12 fick jag hämta Romeo, då hade veterinären spolat analsäckarna, tagit bort tandsten och klippt klorna. Allt hade gått så bra. Det var skönt att Romeo var riktigt vaken när jag skulle ta hem honom. Då tycker inte de andra hundarna hemma att det är så konstigt. Hela kalaset gick på 1672 kr (efter att de hade gjort en direktreglering med försäkringsbolaget).

När vi kom hem ville Romeo vara lite för sig själv, så han fick ligga kvar i väskan. De andra hundarna ville naturligtvis komma fram och hälsa, men det ville inte Romeo, då morrade han riktigt ordentligt.

Jag var tvungen att sticka tillbaka till jobbet, då är det skönt att man har en mamma som bor bara ett kvarter ifrån. Så hon kom upp och kollade till Romeo så att han mådde bra och så.

Jag är så glad att allt gick bra. Nu ska Romeo äta medicin i 10 dagar, sedan ska vi på återbesök.

Det är så skönt att de hjälpte till att klippa Romeos klor, för det kan verkligen vara en pärs. Han skriker konstant hela tiden och ibland kissar han även på sig. Stackarn, han tycker det är så obehagligt.

Romeo tackar så mycket för alla snälla kommentarer han har fått här på bloggen. Vi hörs snart igen!

Romeo och pappa Yoda

Kommentarer
Postat av: Ella och Alizza

Tack! Ser att du också är ett Chihuahua fans :) Hon kommer från jönköping.

2009-11-25 @ 09:16:33
URL: http://ellafant.blogg.se/
Postat av: Monica Hansen

heja Romeo:)

2009-11-25 @ 09:34:00
URL: http://stickebloggen.blogspot.com/
Postat av: Carina

Vad skönt att det gick bra hos veterinären. Tyson och Enzo sänder en hälsning

2009-11-25 @ 09:52:56
URL: http://tysonochganget.blogspot.com/
Postat av: marie och spencer

Skönt att det gick bra :)

2009-11-25 @ 13:16:04
URL: http://naken.blogg.se/
Postat av: *tingeling*

Hej hopp i stugan! Ja nog förstår man han vill vara ifred, när dom varit å gräft både fram å bak på lillen :) En del hundar får ju återkommande av detta.. får kanske ta bort helt om de vill återkomma igen, är ju snällast för honom då, har en kompis som fick göra de på sine ena hane å det blev så bra för honom ige mer plågor :)

Här fortsätter de trista grådassvädret, hundarna tyckte de va bättre när vi hade snö :) men jag hoppas vi får vänta ett bra tag tills de kommer nerdimpande igen, även om de blir ljusare, för Lisa hon är så frysen av sig å jag har inte hunnit sy nått som passar på henne :) blir första hunden jag måste klä på, alla mina tidigare vavvor har klarat super kyla måste jag ju säga... men hon är en liten fjolla hihi... ha en fin fin dag med dina söta vavvor :)

2009-11-25 @ 13:55:48
Postat av: Lea

Jag hade också morrat, precis som Romeo! Men vilken tur att allt gick så bra, och kanske även tur i oturen då det hände innan jul!?



Mvh Lea

2009-11-25 @ 16:50:07
URL: http://leos.nu
Postat av: Marika, Totoro & Dollie

Lilla vännen! Vad skönt att han mår bra nu :)

2009-11-26 @ 12:19:23
URL: http://iloveto.blogg.se/
Postat av: Michelle

Härligt att de bra igen :)

2009-11-26 @ 12:53:35
URL: http://michellebeit.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Skönt att han mår bra igen. Läste lite snabbt först och läste att han fick vara i vasken. ;o)

2009-11-26 @ 14:55:10
URL: http://astasdagbok.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0