Vilken dimma



Det är söndag igen och då var det dags för våran långpromenad. Idag fick Yoda och Romeo hänga på. Yoda behövde vila sig lite ifrån Zäta som höglöper just nu. Vi tog som vanligt den lite kortare promenaden längs med Husarviken för att komma fram till Ekoparken. Solen sken när vi började gå, men efter hand blev det bara mer och mer dimmigt.

Framme vid Ekoparken så tog vi naturligtvis en liten rast för att hundarna skulle få vila och vi skulle få ta en fika.

Efter en kort stund på kaféet dök det upp ett gäng med chihuahuakompisar. Här är den allra yngsta, 4 månader gammal. Romeo tyckte det var lite jobbigt med en sådan liten valp, som kom lite för nära emellanåt.

Efter att vi hade suttit där en stund så var det dags att bege oss hemåt, då tog vi tunnelbanan vid Universitetet. Kolla så dimmigt det hade blivit bara på några timmar. Man såg knappt vägen framför sig.

Här kommer de sista bilderna för idag. Det var svårt att hitta rätt ljusstyrka i kameran. De flesta bilderna blev jättesuddiga.

Kommentarer
Postat av: Ira & Mio

JA det var en hemsk dimma i går.. helt skumt mjölkig.. solen sken o det var klar väder ända fram till ca kl 12 sen försvann plötsligt seendet! skumt!

2009-11-30 @ 02:46:30
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Monica Hansen

Vilken mysig dag ändå trots dimman:)

2009-11-30 @ 09:40:57
URL: http://stickebloggen.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0