En vanlig måndag


Matte går upp väldigt tidigt varje morgon, medan vi ligger kvar och myser i våra bäddar. Vid kvart över 7 brukar matte ta med oss ut på våran första runda. Oftast blir det att jag får gå ut tillsammans med Romeo och Zäta och sedan går Summer och Hera ut tillsammans. Efter att vi har varit ute så åker matte till jobbet. Då går vi och lägger oss igen. Efter några timmar så kommer matte, mattes mamma eller mattes dotter hem för att ta med oss ut på en lunchpromenad. Jättehärligt! Då brukar vi antingen ta en långpromenad eller så tar vi en sväng på ängen. Där kan vi springa lite lösa och då ger vi verkligen "järnet". När vi kommer hem, då är vi jättehungriga och kastar i oss maten så fort vi bara kan. Zäta är snabbast med maten och sedan springer hon omkring och hetsar oss andra. Speciellt Romeo som äter ganska långsamt. Stackarn! Ibland blir han så stressad av Zäta att han lämnar sin mat och då snor hon allt. Då är det tur att matte är hemma, så Romeo kan få ny mat. Det vore ju synd om min lilla son skulle svälta ihjäl, eller hur?

Sedan sticker matte iväg till jobbet en stund igen, då tar vi en sovstund till. När matte kommer hem på eftermiddagen så blir det nya promenader. Idag blev det att jag och Zäta tog en tur på ängen.

Sedan är det dags för mer mat, lite bus o någon rolig lek som matte hittar på. Sedan kommer kvällspromenaden vid 22-tiden. Så nu är det dags för sista rundan. Sov gott allihopa, så hörs vi imorgon.

Kommentarer
Postat av: Ira & Mio

H¨rlig film på er och ni verkar ha en rolig vardag! ja tur matte kommer hem så din son slipper svälta ihjäl sig hi hi kram Mio

2009-09-29 @ 07:49:04
Postat av: Michelle

Ååå så söta dom e :)

2009-09-29 @ 17:08:58
URL: http://michellebeit.blogg.se/
Postat av: Carina

Vilken härlig promenad ni verkar ha haft. Hoppas er dag blir bra kram

2009-09-29 @ 17:13:10
URL: http://tysonochganget.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0