Hundens Dag o Himmelska hundar


Yoda och jag stack iväg till Kungsträdgården och Hundens Dag idag. Där träffade vi bl.a. Mio, Azi och Pepsi.


Här har vi Birk, som bor i samma område som vi gör.

Och en härlig engelsk bulldog, som jag tyvärr glömde namnet på.

Tyvärr så kunde vi inte stanna så länge, för Yoda tyckte att det var lite läskigt med så många hundar överallt. Han blev ganska nervös och orolig, så efter ca en timme så åkte vi därifrån. Men för att det inte skulle bli en alltför negativ upplevelse, så på vägen hem stannade vi till på Himmelska Hundar, där Yoda bl.a. träffade Paco. Ja, här ser man bara skymten av Yoda, han hade det ganska mysigt där. Sedan när vi kom hem, var han helt slut, så han gick och lade sig och sov i flera timmar. (Yoda är den långhåriga vavvan på bilden)


Kommentarer
Postat av: Ira å Mio

Bra med himmelska hundar så det blev en positiv avslutning för stackarn!! Mio var helt slut efter en hel dag han slocknade i t-banan och var ytterst ovillig resa sig upp o gå hem.. fick stundtals dra hem honom haha sen sov han i 3 timmar helt död!!! :)

2009-09-20 @ 21:25:47
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Carina

Härlig dag med många fina hundar. Kan förstå att det blev för mycket för Yoda, ibland kan det bli för mycket av det goda. Hehe förstår att han sov som en stock, samma här så fort man har gjort något ut över det vanliga. Ha en bra kväll

2009-09-21 @ 19:43:54
URL: http://tysonochganget.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0