Det tog inte så lång tid

efter att jag hade varit på öppet hus på Gärdets Djurklinik, förrän det var dags att gå dit på riktigt. Summer har varit dålig i magen några dagar och även ätit lite dåligt. När min dotter kom hem på lunchen idag, så hade Summer inte kunnat hålla sig utan gjort en liten hög på vardagsrumsgolvet. Och när dottern skulle städa upp, så såg hon att det fanns blod i avföringen. Hon ringde mig direkt och ringde för att boka tid hos veterinären. Vi fick komma direkt. Det kändes väldigt bra.

Kl 16.40 hade vi tid. Systern tog temp. och den var som den skulle, strax över 38 grader. Sedan kom veterinären, hon ställde en massa frågor. Sedan lyssnade hon på Summers hjärta och lungor och klämde henne på magen samt kollade hennes analsäckar. Allt verkade bra. Så vi fick rådet att Summer skulle äta lite dietmat, som kokt ris och lite fisk några dagar. Sedan fick vi även ett komplettringsfoder Pro-Kolin som innehåller mjölksyrebakterier som ska återställa bakteriebalansen i magtarmkanalen.

Så här tråkigt tycker Summer att det är att gå till veterinären. Hon ville inte ens kolla på mig, utan gömmer sig i väskan.

Nu ligger Summer och sover. Hoppas hennes mage är bättre imorgon.

Kommentarer
Postat av: Elin

krya på dig Summer <3

2010-02-05 @ 22:08:05
URL: http://fluffmonster.blogg.se/
Postat av: Mio & Ira

Stackars Summer, nej det e inget kul gå till veterinär man gömmer hellre sig i väskan och försöka göra sig osynlig vem vet de kanske inte ser oss då de där konstiga människorna! krya på dig Summer!

2010-02-05 @ 22:22:02
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Gizmo ♥ Leeloo by Alisa Gonzalez

Stackars liten!:( Hoppas det blir bättre!

2010-02-05 @ 22:38:10
URL: http://alisagonzalez.se
Postat av: bibi

hon är så himla söt o gullig....hoppas hon blir bra i magen snart varför fick du laga mat själv nasse fick foder vi köpte hos veterinär id tror jag det hette dietfoder för magar...kanske vi ses imorgon plan åka till cafet vid ett tiden kram bibi

2010-02-06 @ 03:38:58
Postat av: Monica Hansen

Stackars liten!

2010-02-06 @ 09:02:59
URL: http://stickebloggen.blogspot.com/
Postat av: Lisa

vi skickar summer en kram från oss !

2010-02-06 @ 11:36:45
URL: http://babylily.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0