Summers berättelse kommer snart

Det var länge sedan jag berättade något speciellt om hundarna. Så nu tycker jag det är Summers tur, men också om varför det blev just chihuahuan som jag fastnade för. Så håll utkik. Kanske kommer det första inlägget redan i morgon.

Kommentarer
Postat av: Becca

Sv: Åh, tack! Vad roligt, och vilken fin blogg du har! Jag lägger till dig på bloglovin, så kan jag följa hur det går med dräktigheten, alltid rolig läsning :)



Ja, det är det verkligen. Så nöjd att jag kom fram till att köpa en chihuahua! Han kommer inte från någon kennel, då han inte är renrasig. Han är en blandning mellan chihuahua och petit brabancon.

2010-01-05 @ 22:26:03
URL: http://mollies.se
Postat av: Jenny och Qing

God fortsättning

Jag har precis startat upp en ny blogg om mig och min hund. Bloggen kommer innehålla allt från tips och trix, problemlösning, recensioner och bilde från trimmet. Jag kommer även blogga om vår väg till lydnaschampionatet. Jag kommer även dela med mig av den utbildning till allmänlydnadsinstruktör som jag kommer att påbörja nu i Januari.



Häng med och dela erfarenheter med mig och Qing

2010-01-05 @ 22:59:21
URL: http://qingsperspektiv.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Sånt är alltid roligt att läsa, historierna om varför man köpte just den hunden :) Safira vill alltid gå ut och Rosa går också gärna ut, men utan kläder. Poppy vill ABSOLUT INTE gå ut, vilket man ju kan förstå, hon är ju bara valp stackarn. Därför får hon oftast lifta innanför min jacka eller kappa när det är så här kallt. :)

2010-01-05 @ 23:46:08
URL: http://safirasmatte.blogg.se/
Postat av: Lisa

söt summer var :)

2010-01-06 @ 00:51:55
URL: http://babylily.blogg.se/
Postat av: Monica Hansen

Söta tjejen!

2010-01-06 @ 10:43:34
URL: http://stickebloggen.blogspot.com/
Postat av: Anonym

Visssa raser lär sig nog snabbare än andra och pudlar är ju kända för att vara lättlärda. Jag brukar säga att det är ju pudlar man har på circus av en anledning=) Men som du säger man kan lära olika hundar samma men det tar olika tid. Sen beror det på motorn i hunden och vilken slags belöning man har. Vissa hundar har bara ingen motor och tycker inte belöningar är värda att jobba för. Men det är ju kul att lära hundar saker oavsett hur lång tid det tar=)



Lycka till! och ha en bra dag

2010-01-06 @ 14:39:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0