Jag blir så arg!

Hur svårt ska det vara att som hundägare plocka upp efter sin hund? Nu när snön börjar smälta, så kommer ju all skit fram. Här hemma där jag bor är det fullt överallt. Man måste kolla hela tiden var man sätter fötterna någonstans och även var hundarna kliver i för något. Senast i morse, så klev Yoda i en skithög. Grrrrrr!!!!!

Det är inte nog med att hundarna blir smutsiga utav att det är så blött på marken, de ska även bli lortiga utav andra saker.

Nä fy!

Kommentarer
Postat av: Ira & Mio

Håller med, du kan fråga min mamma hur många gånger jag svor och upprepade på promenaden idag, jag tror jag såg hundbajs typ var 1/2 meter-1 meter emellan.. och det fanns precis ÖVERALLT under promensaden som pågick 2 timmar.. fyfasen! blir så äcklad, de ligger ju precis överallt

1. folk kan trampa eller halka i

2. småbarn kan plocka o smaka på det

3. vissa hundar käkar ju gärna bajs

4. det stinker

5. ser så otrevligt ut speciellt de stora hundars skit..



jävla skit!!! :(

2010-03-20 @ 15:57:24
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Carina

Här ligger oxå stora högar överallt. Blir så trött på dom som inte tar upp, alla vi andra som plockar upp får ju dåligt ryckte. oftast är det jättelortar som ligger så jag vet inte om de som har stora hundar är latare än oss med lite mindre.

2010-03-21 @ 07:27:53
URL: http://tysonochganget.blogspot.com/
Postat av: Olga & Becca

Blir också så irriterad när folk inte plockar upp efter sig. Det går för långt när man hittar hundbajs i sandlådorna på lekplatserna!

2010-03-21 @ 21:16:28
URL: http://sweetolga.blogg.se/
Postat av: kirre

usch ja känner igen de mer än väl. bajs över allt,. vidrigt!! jag bruka faktiskt ta med mig ett par extra påsar och plocka upp lite lort där jag går,gör inte jag de så gör väl ingen det och då försvinner inte nått är min tanke.

2010-03-22 @ 06:12:02
URL: http://kirreflikkan.blogg.se/
Postat av: bibi

ja här på gärdet med överallt stora högar . även jag trodde att bajs försvinner i tö men nu vet jag kommer ta upp varje lite skithög.

kram

är på cafe på söndag igen ca 13 kram bibi o nasse

obs Zeta så himla söt..

2010-03-26 @ 00:27:04
Postat av: Ebba & Molly

Det problemet finns hos oss också!! Vi har en "gångväg" inne i skogen där många hundar går. Där ligger det inom loppet av 5 meter ca 15 högar längs vägen - inte fräscht även om det är "skog"!!

2010-03-27 @ 08:10:01
URL: http://dreamingaboutmolly.blogg.se/
Postat av: Cissi

det är samma här, så äckligt! även om det bara ligger på sidorna av gångvägen ser det otroligt vidrigt ut. i mitt bostadsområde finns det även ett dagis, då tycker jag det är ännu viktigare att plocka upp. det är så tråkigt, vi som faktiskt vet vad en bajspåse är får ju också skit för allt bajs överallt.

2010-03-28 @ 13:38:59
URL: http://ceciliakaye.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0