Vad hände?


Försökte lägga upp två små videosnuttar idag, men det funkade inte, så det får bli de här tre bilderna istället, som jag tog på Yoda och Zäta när vi var på väg hem från våran promenad. Är det någon mer som har haft problem med att lägga upp filmer från YouTube?


Söndag med Yoda


Först tog vi en tur till Himmelska Hundar där matte fikade och jag fick en chihuahuacocktail med kyckling. Mums!


Sedan gick vi till hundrastgården ute på Gärdet. Jag var alldeles ensam där. Jag tyckte det var jätteskönt, fast matte tyckte nog att det skulle ha varit bättre om det hade varit lite hundar där. Matte tycker att jag måste öva mig att vara med andra hundar som jag inte känner utan att skälla. Jag är ju en chihuahua! Vi måste skälla, för att varna för faror. Så det så!Zäta jobbar lite


Zäta har fått klövjeväskor som hon får ha på sig ibland för att hon ska få jobba lite mer. Hon har så otroligt mycket energi, så dessa väskor hjälper henne att bli av med lite av den varan. Just nu har hon ca 75 g (ris) i varje väska. Jag tror att hon skulle kunna ha lite mer vikt, men jag tänker öka på vart efter. Vill inte att det ska bli för tungt i början.
 

Här kommer även ett litet videoklipp, tyvärr blev det lite suddigt emellanåt.

Djurgårdspromenad


Syrran och jag tog en tur ut på Djurgården med Yoda och hennes hund Muffins. Det blåste så mycket, så det gick nästan inte att prata medans vi styrde våra steg mot Djurgårdsbrunns Värdshus. Precis nedanför värdshuset ligger det en litet café/kiosk, där man kan ta en fika, eller en korv med bröd eller kanske en strut med mjukglass. Vi stannade till där en stund för att vila oss lite.


Hundarna fick en korv utav ägaren till fiket.
På väg tillbaka gick vi förbi Sjöhistoriska, där Marlena Ernman och Henrik Dorsin uppträdde.
Innan vi gick hem tog vi en tur över Gärdet.

Hela chihuahuagänget

Idag har det varit ännu en solig och varm dag då hundarna passade på att rusa omkring på ängen utanför vårat hus.
En gång till

God natt!


Zäta, Hera och Romeo säger god natt. Ses i morgon!

Utsikt över Stockholm


Med utsikt från Skinnarviksberget

Romeo träffar ny kompis


Idag stack vi till Kungsholmen och Rålambshovsparken för att träffa en ny liten kompis på bara 12 v. Här är Satsu. Visst är hon söt?

Här kommer Romeo

Det var svårt att få de tillsammans på en och samma bild, men här är två försök

Vi träffade även två hundar som hade kommit hit till Sverige ända från Spanien.

Här försökte jag få med allihopa. Romeo skakar på sig, därför ser han lite lustig ut.

Det var en jättehärlig dag och jag vill tacka Satsu och hennes matte så mycket för en trevlig promenad. Hoppas att vi ses snart igen.

Tre vavvakompisar


Medans Hera i lugn och ro tuggar på gräs så springer Yoda och Zäta omkring på ängen utanför vårat hus.

Fredag på Långholmen


Ännu en härlig sommardag har det varit idag. Så vi tog en tur till Långholmen. Yoda och Romeo fick hänga med runt på ön. Romeo hittade en pizzakartong, som verkade väldigt intressant.

Far och son gillar verkligen att vara tillsammans.

Socialträning med Zäta


Zäta är en tik på 2 år som fortfarande behöver mycket social träning, så idag fick hon hänga med till tre olika platser. Vi började med hundrastgården vid Gärdet. Det var fullt av hundar från ett hunddagis där, men Zäta höll sig lite för sig själv. Men det var några som hon kollade in lite närmare, tyvärr hann jag inte få med de på bild.

Sedan gick vi till Gärdet Stugan för att äta lunch, där fick hon öva sig att bara sitta och vara passiv.

Vi avslutade denna dag på hundkafé där vi passade på att köpa några grisknorrar.

Promenad med Yoda


Ekoparken vid Stora Skuggan är alltid ett trevligt ställe att promenera till, så det gjorde vi idag. Efter en ca 7 km lång promenad kom vi fram till caféet Skafferiet. Där stannade vi för att fika lite. Yoda fick lite mat och vatten. Det var varmt så det gick åt massor av vatten.


På väg tillbaka hem så gick vi förbi en hage med en skock får.


BalkongmysIdag har det varit ännu en superhärlig sommardag. Men efter alla promenader kan det vara skönt att få vila ut på balkongen.


Summer på HundöarnaÄntligen tog vi, Summer och jag, oss ut till Drottningholm och Hundöarna. Summer blev välkomnad av en liten kille när vi kom fram till bron som skulle ta oss över till öarna.


Det finns som sagt två öar. Summer var inte så förtjust i att gå över broarna, men med lite godis så gick det bra.


Här kommer ett litet videoklipp från dagens utflykt.


Det finns lite mer info på min andra blogg Hund i Sthlm om dessa två öar. Jag kommer absolut att åka hit igen. Ett jättehärligt ställe.

Zäta och Muffins


Idag har det varit en helt underbar dag med sol och värme. Jag tog med mig Zäta ned till Nybrokajen där vi mötte min syrra och hennes hund Muffins. Från Strandvägen tog vi en promenad ut till Djurgården och kaféet Sturegård. Zäta tyckte det var så mysigt att få ligga på en filt bredvid mig.


Muffins föredrog att slappa lite på golvet.

Sedan tog vi en promenad hem igen. Vi stannade vid fontänen vid Karlaplan för att ta några kort. Fast Zäta och Muffins ville helst inte vara med på samma bild. Men med lite lirkande så blev det iallafall så här. Det är Syrran som fick försöka styra de åt samma håll.

RSS 2.0