Nyårshälsning!

Hejsan!

Tack alla ni som har följt mig och alla vavvorna under året. Det har varit jättekul med så många besökare och alla fina kommentarer. Ni får jättegärna fortsätta att titta in här under det nya året.


Kramar från
Anneli, Summer, Yoda, Romeo, Zäta och Hera

Kafébesök

Idag besökte matte och jag ett nytt kafé där jag fick följa med in. Det heter Café Brasco och ligger på Folkungagatan 110 på Södermalm.

Medans matte och hennes kompis fikade, så fick jag ligga så här mysigt i en utav sofforna.

Julhälsning ifrån oss

Alla chihuahuorna här hemma och jag vill önska er alla en GOD JUL. Hoppas ni får en härlig helg.


Lite nya bilder på Ruth

Har fått flera bilder på lilla Ruth.


Vi skickade en liten julklapp


Tack för bilderna!

Summer har varit hos veterinären

Igår var jag med Summer till veterinären. Hon skulle ta bort tandsten, kolla öronen, klippa klorna och vaccineras. Tyvärr var de tvungna att dra bort 2 tänder, en framtill och en stor längst bak. Stackarn, hon har verkligen dåliga tänder. Fast ändå så får man vara glad, för hon har inget problem med inflammation i tandkött osv. Men jag kom överens med veterinären att vi får nog komma två gånger om året, så kanske det inte blir så omfattande varje gång.

Summer var lite irriterad i öronen också, så hon har fått droppar som vi ska använda i 10 dagar.

Imorgon är det dags för att åka till Hundmässan. Ska bl.a. kolla in lilla Doris som ska ställas ut. Doris är en av valparna som Berit födde i sin första kull (Berit är Yodas dotter som han fick tillsammans med Minus). Gå in under kategorin Valparna, så kan ni se Berits valpar. Doris är den minsta korthåriga. Ska försöka ta lite bilder, så ni får se hur hon ser ut nu.


Ruth växer

Idag fick jag ett gäng med superfina bilder på lilla Ruth. Är ni nyfikna? Här kommer .......

Tack för alla fina bilder Ann-Sofie m familj

Knasig dans

Ruth dansar!

Lite kul iallafall, eller?

Klicka på namnet Ruth så kommer du till länken.


GRATTIS ROMEO!

Idag fyller Romeo 3 år. Stora killen! Världens snällaste!


En god tuggpinne var en av presenterna.

2:a advent

GLAD 2:a ADVENT!Här i Stockholm har vi massor av snö och just nu snöar det igen. Hundarna tycker att det är ganska OK, men inte att det på vissa ställen har saltats på trappor osv. Det svider som bara den på tassarna, så hundarna skriker. Jag avskyr verkligen detta salt. Vi får ibland gå långa omvägar för att slippa få ont i tassarna.

Alla hundarna samlade.

RSS 2.0