Hej allihopa!

Jag har inte glömt bort er, men det har varit så mycket här hemma, speciellt med dottern och hennes brutna fot, så jag har inte hunnit med att uppdatera bloggen. Men här kommer iallafall ett litet inlägg. Idag hittade jag ännu en ny promenadväg här i området. Så hundarna fick något nytt att upptäcka. Här kommer lite bilder.
Summer hängde med

Försökte göra ett inlägg igår, men det gick inte att bifoga några bilder, så nu gör jag ett nytt försök.

Summer följde med mig när jag och en kompis bestämde oss för att ta en tur till Långholmen.

Det var en helt underbar dag med massor av sol och värme. Först tog vi en härlig promenad.

Men sedan måste man ju bara stanna för att fika lite och det gjorde vi vid Bellman muséet.

Idag öser regnet ned, så vi stannar nog mest hemma.

VILL DU VINNA EN VIDEOKAMERA?

Då ska du absolut gå in på Tokigaste hund och tävla. Tävlingen håller på mellan den 17 maj och 7 juni.

Sveriges tokigaste hund ska utses.


Summer

Som jag berättade igår så var vi hos veterinären idag. Tyvärr var de tvungna att spola igen. Men den här gången gick det ganska snabbt. Jag fick själv känna hur de små "riskornen" känns. Så nu vet jag hur det ska vara när allt är OK.

Veterinären tyckte att vi skulle vänta lite och se om allt ordnar upp sig av sig självt. Det hoppas jag verkligen.

Här ligger Summer och tar igen sig efter att vi kom hem.

 

Sista besöket imorgon

Kl 16.00 imorgon ska jag ta Summer till, vad jag hoppas, veterinären för sista gången. Det blir hennes 4:e besök. Nu hoppas jag verkligen att hennes analsäckar är som de ska. Jag tycker själv att hon är väldigt glad och pigg, vilket hon inte var tidigare.

Så vi får se hur det går.

Nu har vi träffat Nasse

Vi tog tunnelbanan till Universitetet och sedan gick vi på en promenad till Ekoparken. Där stannade vi för att vår matte och Nasses matte ville fika lite. Sedan fortsatte vi en sväng till. Bl.a. träffade vi på de här djuren. Vi skällde ut de ordentligt. Det tyckte matte inte om!

Nasse fick smaka lite från sin mattes tallrik.

Nasses matte hade smaskiga torkade kycklingfiléer med sig. Och vi fick smaka också. Mums!

Sedan var det dags att gå hem. Vi tog den längre vägen. Alltså inte tunnelbanan. Utan vi gick.

Nu är vi hemma och ligger och vilar på balkongen.

Tack för idag Nasse + matte!


Vi ska träffa Nasse

Voff på er alla där ute!

Idag ska vi (Yoda o Zäta) träffa Nasse och hans matte. Vi ska ta en långpromenad till Ekoparken på Norra Djurgården. Ska bli jättekul.

Vi hörs sen!


Hela havet stormar

Ja, så är det här hemma. Yoda och Romeo tror att Summer löper, så de springer efter henne hela tiden. Och Summer är så knäpp, så hon ställer upp sig, med svansen åt sidan, och låter killarna nosa och nosa.Nu är ju Summer kastrerad, så inget kan hända, men det verkar varken Yoda eller Romeo fatta.
                                                              
Snart får jag väl plocka fram skvättskydd och tikskydd om de ska hålla på så här länge till.

En vanlig söndag

Det har inte hänt mycket här hemma. Vi har tagit våra vanliga promenader här i Hjorthagen. Vädret var bättre idag så vi kunde vara ute lite längre. Tog några närbilder på mina små busfrön.Två fästingar hittills!

Jaha, så har de äckliga små krypen kommit fram igen. Grrrr!!!

På Romeo hittade jag en som ännu inte hade hunnit sätta sig. Den kröp omkring på hans huvud, så den hann jag ta bort i tid. Men på Yoda hittade jag en som hade satt sig fast på kinden. Så då kom den här väl till pass.

Tack och lov så satt inte fästingen så hårt, så det gick snabbt att få bort den.

Hemma igen

Tack för alla vänliga kommentarer som Summer har fått.

Nu är vi hemma från veterinären och det blev en pärs för Summer stackarn. Det är fortfarande analsäckarna som spökar. Nu hade det blivit stopp i båda. Och det tog en bra stund för veterinärerna att spola rent. Ja, ni läste rätt, till slut var det två veterinärer och en djurskötare som var inne samtidigt. Det gjorde väldigt ont, Summer skrek ibland, men till slut var de klara och vi kunde lämna djurkliniken.

Nu ska vi tillbaka den 17 maj för att spola igen. Sedan hoppas vi att det ska vara över. Men om det skulle fortsätta, så tyckte veterinären att Summer kanske skulle byta till ett annat foder. Det hoppas jag att vi slipper.

Ja, så fortsättning följer.


Tur att vi ska till veterinären idag

Summer uppför sig jättekonstigt. Nu står hon så där märkligt under min säng igen. Hon mår inte riktigt bra. Men jag vet inte vad det kan vara. Kanske är det fortfarande analsäcken som irriterar. Kl 16 ska vi till vet. Hoppas de hittar felet. Jag vill inte att hon ska vara så här.

Håll tummarna!

Från Skinnarviken till Långholmen

Vilket superhärligt väder det har varit idag. Lite kyligt i skuggan, men ändå, blå himmel och solen skiner. Helt underbart.

Jag tog med mig Romeo och åkte till Mariatorget idag. Där träffade jag en kompis som hängde med oss på promenaden. Vi stannade först till vid Skinnarviken.

Därefter gick vi till Lasse i Parken för att fika.

Som ni vet så är det tillåtet att ta med sig hunden in, om man föredrar att sitta inomhus.

När vi hade fikat klart så tog vi en sista sväng på Långholmen. Det var massor med hundar där som Romeo ville skälla på. Men efter att jag hade sagt till honom några gånger, så skötte han sig ganska bra.

Långholmen är verkligen en underbar ö att promenera på.

RSS 2.0