Hundpromenad på Valborg

Zäta och jag tog en långpromenad idag i det härliga vädret. Det är ju inte tillåtet att ha hunden lös nu så det fick bli långlina. Då kunde Zäta springa fritt men ändå hade jag koll ifall hon skulle vilja sticka iväg.

På väg till café Skafferiet gick vi förbi de här två. Zäta var jätteduktig och skällde inte, fast hon kollade på de en lång stund.


Härlig Påskdag

Vädret här i Stockholm har varit helt underbart. Naturligtvis tog vi en långpromenad till Ekoparken. Summer och hennes son Romeo fick hänga med den här gången. Själva promenaden tar ungefär en timme och är ca 7 km lång. Vi hade sällskap av Nasse och hans matte. När vi kom fram tog vi en fika på Skafferiet.

Här ligger Romeo och vilar.

Nasse får vila i mattes famn

Det fanns mycket att undersöka på den stora gräsmattan

På vägen hem hittade vi de här fina påskliljorna. De var också intressanta.Tack för idag!

Summer 7 år

GRATTIS min älskade Summer på 7-årsdagen! Tänk att vi har levt ihop så länge.


Du har en speciell plats i mitt hjärta.

GLAD PÅSK!

GLAD PÅSK önskar jag och alla vavvorna!


Till landet

Hej allihopa!

Som jag skrev igår så fick Hera och Zäta följa med ut på landet idag. Just här sitter vi och fikar, då fick hundarna vara kopplade. Det fanns inga staket mellan tomterna, och vi ville inte att hundarna skulle springa in i andras trädgårdar, för det hade de gjort annars.Men innan vi kom fram så fick de springa lösa och det tyckte de var toppen naturligtvis. Det fanns ju så många nya dofter överallt.

Orm var det här!

Det har varit en superhärlig dag här i Stockholm. Tog med mig Yoda på en långpromenad genom Lill-Jansskogen.Mitt inne i skogen höll vi nästan på att trampa på den här.Yoda hann som tur var inte upptäcka den, för när jag såg ormen, så lyfte jag upp honom och bar honom en bit.

I morgon blir det kanske äventyr för Hera och Zäta.

Härlig vårdag

Det har verkligen varit toppenväder idag. Det var meningen att vi skulle ha gått på chihuahuapromenad, men så var jag tvungen att åka hem till dottern ett tag, så det fick bli lite kortare turen hemmavid.

Yoda och Zäta fick gå till hundrastgården. Det tyckte de var toppen. Man ser att Yoda håller på att tappa vinterpälsen, han är liksom lite vågig i pälsen.Zäta spejar ut över området

Hera, Summer och Romeo fick ta en tur på ängen här nedanför huset.Summer kollar in läget och sedan hittar hon en pinne att tugga påRomeo hittar alltid något att tugga på. Det är inte alltid man vill veta på vad


Mor och son tillsammans


Hoppas ni också har haft en härlig dag.

Kloklippning utomhus

Hejsan!

Idag fick bara Zäta följa med på långpromenaden. Det är bra att ta en och en ibland. Då hinner man ägna all tid åt just den hunden. Lite extra övningar osv. Under promenaden så passade jag på att klippa lite på Zätas klor. Det var lättare att göra detta ute, för under tiden som jag klippte, så gick det en del hundar förbi, som Zäta kunde konsentrera sig på, hon glömde helt bort att hon skulle försöka komma undan kloklippningen.

Vi gick som vanligt till Stora Skuggan och slutmålet blev Café Skafferiet. Där mötte vi Nasse och hans matte.

När vi sedan skulle gå hem igen, så hängde de med oss på vår promenad.

Zäta


NasseTack för idag, det var jättetrevligt!

RSS 2.0