Gott Nytt År!

Hejsan!

Har ni haft en bra år? Här har det hänt så mycket, både bra och jobbiga händelser. Som jag skrev i min andra blogg Hund i Sthlm, så hade jag gärna varit mer aktiv här på bloggen, men pga att min dotter gick igenom en jobbig behandling under första halvåret, så har bloggandet blivit lite åsidosatt.

Men nu har vi snart ett nytt år och det hoppas jag verkligen ska bli ett toppenår. Jag har bl.a. tänkt lägga upp en kalender här på bloggen (om jag nu lyckas få in den) där ni ska kunna se vad som är på gång med hundarna osv. Kanske blir det valpar nu i sommar.

Sedan har jag tänkt ha en egen kategori där jag tänker lägga upp information om min och dotterns kennel Casa Cane Minore.

Ja, det är några saker som är på gång. Hoppas ni fortsätter att titta in här för att se vad jag och hundar har för oss.

GOTT NYTT ÅR önskar vi er alla

Kramar

Anneli, Summer, Yoda, Romeo, Hera och Zäta


God fortsättning på julen!

Hejsan!

Hade tänkt skriva ett litet inlägg på julafton, men kom inte hem ifrån dottern förrän 01.30 på natten och då var jag allför trött för att sätta på datorn. Men här kommer lite bilder ifrån julafton. Alla hundarna var där, även syrrans cocker.

Romeo undrar vad det är som luktar så gott på bordet, medan Summer tycker paketen verkar mer intressanta.Yoda tycker soffan verkar intressantHär låg Summer nästan hela julaftonHera var inte stilla många sekunder, så bilden på henne blev inget vidare. Zäta
blev heller inte så bra på bild.


En bild på Muffins, syrrans hund, synd att ögonen blev så där.Vi hade en underbart härlig julafton tillsammans.

Hur har eran jul varit?

Åkeshovstripp

Hej!

Vilket busväder det har varit idag. Men en liten tur med en av hundarna fick det bli iallafall. Vi åkte till Åkeshov där träffade vi Porthos och hans matte.

Här är vi inne och fikar på ett ställe.


Porthos och Hera kollar in något intressant


Tack för en trevlig pratstund.

Anneli o Hera

GRATTIS på 4-årsdagen Romeo!

Det är Romeos födelsedag idag. Tänk vad tiden har gått snabbt. Kommer så väl ihåg den dagen när Summer fick sin lilla valp på 78 g efter ett lite dramatiskt kejsarsnitt. Och idag har han hunnit bli 4 år gammal.

Det blev inte så mycket presenter, men han har haft en fin dag ändå. Och så här trött blir man efter att ha busat runt bland sina vavvakompisar.På Hundmässan idag

Jag hade tänkt att jag skulle vara ute på Hundmässan i Älvsjö kl 9 i morse, men det blir inte alltid som man har tänkt sig. Speciellt inte med 5 hundar som man måste gå ut med först innan man kan sticka iväg.

Strax före 10 var jag iallafall på plats. Ja, inte riktigt, fick stå i världens längsta kö först. Har aldrig sett så många människor så tidigt vid en Hundmässa.

När jag väl hade kommit in, så gick jag direkt till ringarna där chihuahuorna ställdes ut. Det fanns många fina hundar som tävlade om att få en bra placering. Summers uppfödare Maria, som jag träffade på vid en av ringarna, berättade att det var ca 230 chihuahuor anmälda.

I år var Chihuahuacirkeln med bland raserna i Rastorget. De hade gjort en fin monter. Och det var massor med människor som kom fram dit för att ställa frågor om rasen.Jag träffade många vänner som liksom jag har en massa chihuahuor. Alltid roligt att höra hur det går för dem. Har inte fått några resultat ännu, men det ska bli spännande att se om det blev några vinnare. 

2:a advent

Hallå där!


Summer och jag har varit på Himmelska Hundar idag. Som vanligt så blundar Summer på nästan alla bilder, även på denna bild som ni ser. Ja, iallafall med ena ögat.Det var en riktig chihuahuaträff idag.Hoppas ni har haft en trevlig helg!

Kramar från
Anneli o alla vavvorna

Yoda vid Hundudden

Hej allihopa!

Idag tog Yoda och jag en tur ut till Hunduddens träningscenter. Vädret var ganska OK så vi gick en promenad från Kaknästornet.


Det fanns mycket att lukta på, många hästar och hundar har gått här.

Här ser ni Kaknästornet

Nu är vi framme vid Hunduddens träningscenter

Varmt och skönt var det på kaféet


Visst ser det härligt ut med elden som brinner i den öppna spisen?

Imorgon ska Summer få följa med till Himmelska Hundar.

Ha en fortsatt trevlig helg!

RSS 2.0