Ransäter - 30 och 31 juli

Siris första utställning är över nu. Hon kom 2:a i sin grupp både på lördag och söndag. Jag tycker hon var jätteduktig. Visst vill man att de ska vinna första pris, det vill ju alla. Men Siri är fortfarande ung och det går säkert bättre nästa gång.

Domarna var hårdare de sista två dagarna och Siri var lite trött av värmen, så det gick inte så bra. Men jag tycker man ska vara nöjd ändå. Siri genomförde utställningen i 3 dagar, det tycker jag att både hon och hennes matte ska vara stolta över.Ransäter - 29 juli

Som  ni kanske ser så har jag lagt till en ny kategori här på bloggen Utställning. Här kommer jag att berätta om hur det går för vår kennel Casa Cane Minores hundar.

Idag ställdes Siri (Casa Cane Minore Nancy) ut för första gången. Här sitter hon och vilar sig lite. Siri fyller 1 år den 15 augusti. Det här är hennes allra första utställning.Idag blev det ett första pris (Exellent), men hon blev oplacerad.

Visst är hon fin?Siris matte och vi är väldigt stolta över att det gick så bra. Nu får vi se hur det går imorgon.

Zäta på chi-träff

Idag stack vi iväg till Åkeshov för att gå på chihuahuapromenad. När vi kom dit var det bara 2 vavvor på plats. Bella och Morris.Sedan kom det fler och fler.


Några andra hundraser var också med idag.


Det blev till slut ca 20 chihuahuor som träffades och hade kul tillsammans.


Zäta undrar var alla chihuahuorna kommer ifrån.

Yoda och Bonnie

Hej allihopa!

Idag har Yoda och jag träffat Bonnie och hennes matte för första gången. Det blev ett väldigt trevligt möte. Vi sågs redan på tunnelbanan vid Östermalmstorg, så vi hann bekanta oss lite innan vi var framme vid Universitetet. Därifrån tog vi en promenad mot Stora Skuggan.

Här har vi Bonnieoch här är YodaDet fanns mycket att nosa på innan vi kom fram till Skafferiet där vi tog en fikapaus.

Jag hoppas att vi träffas snart igen. Och tack Bonnie och hennes matte för en supertrevlig dag tillsammans.

Zäta i blåbärskogen

Idag tog jag med mig Zäta till Lill-Jansskogen för att plocka lite blåbär. Men var fanns blåbären? Det fanns nästan inga alls. Vi fick iallafall en härlig promenad.

Zäta var helt slut när vi kom hem. Hon hade fått krypa under trädstammar och hoppat över en del. Mycket motion!

Nya bilder på Ruth

Fick några fina små bilder på Ruth idag. Tyvärr så blev det ingen utställning för Ruth i söndags, men det kommer fler tillfällen.Ruths kullsyster Siri (Nancy) kommer att ställas i ut i Ramsäter senare den här månaden.

Yoda hos veterinären

Hejsan!

Idag har Yoda varit hos veterinären. Han är inte sjuk, utan han skulle ta bort tandsten och bli vaccinerad. Vi hade tid kl 09.30 och han var klar kl 12.30. Vi går hos Årstakliniken.

Först när vi kom så fick Yoda väga sig (2,2 kg), sedan lyssnade de på hjärtat och tittade på tänderna, innan han fick sprutan så han somnade.

När jag sedan kom tillbaka för att hämta honom, så frågade jag om "han hade några tänder kvar" ;). Då säger en av personalen att Yoda hade en del lösa tänder som de hade dragit ut. Men gud tänkte jag, hur har det kunna blivit så? Men som dök veterinären upp och sa att visst hade Yoda en del tandsten, men alla tänderna var kvar. Puh! Fattar inte vad den där andra personen hade fått för information. Hon höll på att skrämma livet ur mig. Yoda är ju bara 6 år och han har alltid haft fina tänder.

Hela kalaset gick på 1.562 kr och då ingick:

Tandstensbehandlig 580 kr
Narkos 550 kr
Vaccination + kennelhosta 480 kr
Kloklippning var gratis

- 48 kr i rabatt

Jag fick också med mig några tuggpinnar.

Jag tycker det var ett helt OK pris. Vad tycker ni?

Yoda sov i flera timmar efter att vi hade kommit hem.

Nu har han så fina tänder.

RSS 2.0