Nya bilder på Ruth o Siri

Tänk, de har hunnit bli 7 månader redan. Jag har fått några bilder som jag tänkte dela med mig till er.

Siri (Nancy) väger nu 2,3 kg och är världens busigaste hund, fast hon ser inte ut så på de här bilderna.Och så har vi Ruth som väger 2,2 kg och är en något lugnare hund, som äntligen har fattat det där med koppelTack för alla fina bilder

En låååååång promenad

Hej allihopa!

Nu var det ett tag sedan som jag visade några bilder på hundarna här hemma. Det har varit en ganska kylig dag men med sol och blå himmel. Det var jättelänge sedan jag tog hundarna på en riktigt lång promenad, så jag bestämde mig för att Yoda och Zäta skulle få en härlig tur i det fina vädret. Vi brukar nästan alltid gå genom skogen bort till Ekoparken, men jag tror att det fortfarande är ganska halt på sina ställen, så det fick bli turen längs Husarviken istället. Både Zäta och Yoda tyckte det var toppen, de sprang och sprang, helt lyckliga över att slippa gå i koppel.

Här har vi kommit fram till Ekoparken och caféet Skafferiet.De andra tre fick ta en lite kortare tur. Det blir deras tur nästa gång. Det är svårt att ta alla fem samtidigt, för de är så olika till sättet.


Summer och Romeo

Hej allihopa!

Det var ett tag sedan som jag visade några bilder på hundarna här hemma. Så därför kommer här bilder på världens tröttaste hund SummerJa, till slut måste man väl resa på sig, eller hur?


Summers son Romeo är en något piggare kille


Ruth, hon bara växer och växer

Hon är så fin och jag blir så glad varje gång jag får lite nya bilder från Ann-Sofie och hennes familj. Nu väger hon runt 2 kg och nästa vecka blir hon 7 månader.


Här är Ruth med sin kompis Molly

RSS 2.0