Trevlig 1:a advent

Idag har det bara blåst och regnat, så vi har inte varit ute speciellt mycket. Hoppas det blir trevligare väder nästa helg, för då kanske vi tar en tur till Hundudden.Alla hundarna mår bra. Just nu ligger de och sover i sina bäddar.


Summer har varit hos veterinären

Jaha, så var det dags för Summer igen att gå till veterinären, Årstakliniken, för att ta bort tandsten. Den här gången behövde de inte dra några tänder. Skönt!

Men sövningen tog ganska kraftigt på Summer, så hon har inte riktigt blivit sitt rätta jag ännu. Försökte ta ut henne en sväng för en liten stund sedan, men hon ville inte vara ute. Hon är fortfarande vinglig på benen. Så hon får väl sova till i morgon bitti.

Det blev inte så dyrt, tandstensborttagning + narkos 1520 kr.

Yoda gjorde mig stolt idag

Hej allihopa!

Nu var det bra länge sedan jag var inne här på bloggen. Jag tror det är 3 veckor som har gått. Varför? Ja, det har inte hänt så mycket här hemma.

Zäta löper med allt vad det innebär. Skydd på henne och likadant på hanarna, för det får ju inte bli några valpar ännu. Kanske nästa år. Zäta fick ju 2 kullar 2010, så det här året ska hon vila.

Idag tog jag med mig Yoda på en promenad bort till Stora Skuggan. Vi gick inte genom skogen utan tog den lite kortare vägen.Vi mötte en hel del hundar på vår promenad och Yoda var så duktig. Han skällde nästa inte alls och t.o.m. vid 2 tillfällen så gick han fint och lugnt fram till hundarna för att hälsa. Snacka om jag var en stolt matte då. Det är förstås alltid enklare när man bara har en hund med sig. Annars triggar de gärna igång varandra.

Naturligtvis så stannade vi en kort stund vid Skafferiet för att ta en fika.

Nu hoppas jag att det inte dröjer 3 veckor igen innan jag kommer tillbaka här på bloggen.

Ha det så bra!


RSS 2.0