Är det någon som är intresserad av en liten valp?

Hej igen,

Chihuahuan Mollys ägare bad mig att höra mig för om det är någon som skulle vara intresserad av en chihuahuahane. Han är bara 6 dagar gamma idagl, så det dröjer ett tag innan han kan lämna sin mamma.

Mollys färg har ni sett på bilder i tidigare inlägg. Valpens pappa är choklad & tan.

Är ni intresserade så hör av er till mig, så vidarebefordrar jag era uppgifter till ägarna.

Hälsningar
Anneli


Valpen är 6 dagar idag

Molly och valpen mår jättebra. Han väger nu 225 gr och som ni kan se här på bilden så verkar han att öka i vikt riktigt bra.


Molly fick en valp

Hejsan!

Kommer ni ihåg att jag i ett inlägg berättade om Molly, en chihuahuatik som var dräktig och som Ruth vakade över.

Den 23 januari födde Molly en hane på 140 gr. Tyvärr blev det kejsarsnitt pga att valpen var så stor och krystvärkande inte ville sätta igång.

Allt gick till slut bra och mamma och valp mår bara bra.

Ruth vaktar över Molly

Fick den här bilden idag från Ruths fodervärd. Den familjen har en chihuahua till som heter Molly.

Molly väntar valpar vilken dag som helst. Och Ruth känner tydligen på sig att något är på gång, hon är väldigt orolig. Hon håller sig nära Molly hela tiden.Här ligger Molly till vänster medan Ruth sitter bredvid.

Hoppas valparna kommer snart!

Besök på Arken Zoo

Hejsan!

Jag tror inte att det bara är jag som ibland har svårt att klippa vissa hundars klor. Speciellt när man är ensam och hunden sprattlar som bara den. Då kan det vara bra att det finns någonstans man kan gå och få hjälp, eller hur?

Zäta sprattlar ganska mycket och Romeo kan nafsa lite. Så idag bestämde jag mig för att åka till Arken Zoo på Kungsholmen, som jag hade fått tips om, för att få deras klor klippta. Det gick hur smidigt som helst. Hundarna var så duktiga och satt ganska stilla under hela proceduren. Så nu har de fina och korta klor igen. Så skönt.


Oj, Romeo blev lite suddig på bildenOch här har vi en Zäta som nästan står och soverYoda på språngOch Summer, min underbara tjej

Hera låg och sov, så hon blev inte med på någon bild den här gången.

PS. När vi var i Arken Zoo-butiken, så var det en dam som undrade om Romeo var till salu. Nej, det är han inte. Inte kan han flytta hemifrån, från mamma Summer heller. Det skulle aldrig gå ;) Summer pysslar fortfarande om sin son, fast han har hunnit bli 4 år. Jag tror hon skulle leta efter honom väldigt mycket om han försvann. DS

Hunduddspromenaden

Hejsan!

Klockan 11:52 steg jag, Yoda, Porthos och hans matte på buss nr 69 vid Klarabergsgatan för att åka ut till Hunduddens träningscenter. Vi klev av vid Kaknästornet och därifrån gick vi en promenad. På vägen mötte vi även Molly, en labradorvalp.Här är Porthos inne på kaféetoch MollyYoda och Porthos kollar in agilitybananTack för en trevlig dag.

Hälsningar
Anneli o Yoda

Ska vi gå på promenad i morgon?

Hejsan allihopa!

Har inte riktigt bestämt mig ännu, men det lutar åt att vi tar en promenad i morgon och jag tänkte mig en tur till Hunduddens träningscenter.

Är det någon som vill hänga med? Jag tänker ta buss 69 från Klarabergsgatan vid 12-tiden.

Jag går in och kollar här på bloggen sista gången vid 11-tiden, för att se om någon hänger på.

Kanske vi ses?

Nu fungerar almanackan

Hej!

Nu ska almanackan här på bloggen fungera. I almanackan kommer jag att skriva in händelser som kommer att ske under den kommande veckan.

OBS! Man måste gå in på bloggen för att kunna se och läsa den. Det går alltså inte att se den om man bara läser enstaka blogginlägg genom Bloglovin. Almanackan är placerad ganska långt ned på höger sida. Ska försöka placera den högre upp.

Vi hörs!

En fin rosett blev det

Ruths allra första utställning resulterade i den här fina rosetten.Fin eller hur?

Fin kritik vid MyDog-utställningen

Hej!

Först vill jag tacka för alla "lycka till- kommentarer" som jag fick i inlägget som jag gjorde igår ang. Ruths första utställningstillfälle.

Ruth gick inte vidare den här gången, men hon fick väldigt fin kritik. Det blev Very Good.

Här är domarens kritik:

" Feminin tik med feminint huvud. Mycket fin tandrad, normalt vinklad, bra benstomme. Rör sig med ett bra steg när hon går. Behöver mycket mer självförtroende för att komma till sin rätt och behöver växa till sig."

Bara 4 av 12 stycken hundar fick Excellent.

Det här var Ruths allra första utställning, så vi kan inte vara mer än nöjda med hennes prestation. Det kommer att gå jättebra nästa gång.

Tack Ann-Sofie med familj för att ni tar hand om Ruth på ett helt underbart sätt. Lycka till i fortsättningen.

Hundkafébesök idag

Hej!

Hade bestämt att jag skulle ta en tur till Himmelska Hundar idag. Först tänkte jag bara ta med mig Yoda, men Zäta hoppade och skuttade framför ytterdörren när vi skulle gå, så hon fick hänga med också.

På kaféet träffade vi bl.a. Nasse och hans matte. Nasse ville gärna smaka på sin mattes mat.Här är en annan liten hund som också ville vara med på bild.Det blev en härlig eftermiddag. Så tack för trevligt sällskap.

MyDog i morgon söndag 8/1

I morgon söndag kommer Ruth att ställas ut för första gången.Det är så spännande.

Vi håller alla tummarna!

Promenaden med Yoda och Zäta i torsdags 5/1

Har helt glömt bort att berätta om vår promenad bort till Stora Skuggan i torsdags.Vädret var inget vidare, ganska kallt som man ser av bilden på Zäta här. Det var uppehåll på vägen till Stora Skuggan, men på hemvägen började det snöa.

Vi fick iallafall en härlig promenad. Och jag tror att Zäta tyckte det var ganska OK.

Har skapat en almanacka här på bloggen....

men den funkar inte riktigt ännu. Har skrivit in 3 händelser men de syns inte.

Almancka ligger ganska långt ned i bloggen. Ska försöka lägga den lite högre upp, men är rädd att jag förstör något av det som redan finns där.

Hoppas att jag får hjälp med vad som kan vara fel.

RSS 2.0