Zäta provar agility

I våras hade Chihuahuacirkeln en prova-på kurs i agility. Jag tänkte att det måste vara något för Zäta. Så jag anmälde oss. Vi höll till ute vid Hundudden.
 
 
Vädret var väldigt varierande, ena minuten sken solen och sedan kom världens skyfall. Så vi fick springa ut och in mest hela tiden. Zäta tyckte det var jättekul med att hoppa över hinder, springa genom tunnlar och balansera.
 
Kanske något vi skulle satsa på?
 
 

På chihuahuapromenad i Åkeshov

Hej!
 
Mitt senaste inlägg handlade om när vi träffade Ninja. För ett antal veckor sedan tog jag en söndag med mig Summer ut till Åkeshov för att träffa Ninjas kullbror Theodor (Love). Jag hade inte träffat Theodor på väldigt länge då han har flyttat från en ägare till en annan.
 
Här smyger Summer förbi Theodor
 
 
Theodor är en superfin kille som nu får bo hos en underbar person. Han får följa med matte till jobbet varje dag. Det tycker jag är toppen.
 
Visst är kullsyskonen olika? Tänk att det kan bli så. Ninja och Leo är båda långhåriga men väldigt olika även dem. Ninja är liten och Leo väger minst 1 kg mer än Ninja.
 
En bild på Leo från förra sommaren.
 
Tack Petra och Theodor för en trevlig promenad.
 
 
 

Zäta och Ninja

I förra veckan hade jag och Zäta träff med Ninja och hennes matte. Vi tog en långpromenad genom Lill-Jansskogen bort till Stora Skuggan/Ekoparken. Ninja är en av Zätas barnbarn.
 
Vädret var toppen och vi hade en jättetrevlig stund tillsammans.
 
Här tror tjejerna att de ska få något gott. Och det fick dem också.
 
Tack för en jättetrevlig promenad Moa och Ninja.
 
 

Hundarna fick hänga med till landet

Hej,
 
Tiden läker alla sår. Ja, jag vet inte om det stämmer, men livet går vidare. Saknar Yoda väldigt mycket.
 
Jag hade två semesterveckor i mitten av juli. Tyvärr blev jag förkyld då, men det kunde inte stoppa mig ifrån att ta hundarna och åka ut till en kompis landställe ute vid Skarpnäck.
 
 
Kom ut nu säger Romeo
Det blev en underbar dag där hundarna fick springa fritt utan massa koppel.
 
 
 
 
 

RSS 2.0