Matte har köpt ny matta

I lördags hittade jag den här fina mattan på Indiska. Romeo var den första som ville provligga innan den togs ur påsen

Summer väntade tills den låg på golvet.Härliga Norra Djurgården

Jag älskar att gå genom Lill-Jansskogen bort till Stora Skuggan. Nu har jag både gjort det med min kompis Tina och hennes hund Calima, men även ensam tillsammans med Zäta.
 
Här kommer en bildkavalkad från två utav mina utflyckter.
 
 

Hemma hos Leo

Nu var det här ganska länge sedan, faktiskt i februari, men jag tänkte att jag ville dela med mig utav de här fina bilderna på Casa Cane Minore Leo.
 
Jag är så glad att alla Casa Cane Minore Ruths valpar kom till så fina människor. Alla tre Leo, Ninja (Elsa) och Theodor (Love) bor i Stockholmsområdet, så jag har chans att träffa de ibland.
 
Jag och en kompis var hemma hos Leos matte och husse en kväll i februari. Det blev en härlig kväll med mycket glada skratt och mys med hundar.
 
Leo är så fin, jag kan se lite utav morfar Yoda i Leo.
 
 
Och här är Leo och hans kompisar
Jag hoppas att alla kullsyskonen ska kunna träffas någon gång här framöver. Det vore jätteroligt.
 
 

Promenad på 1:a maj

Hej,
 
Ja, det blev en härlig vårpromenad med Zäta idag. Ni kanske undrar varför det nästa alltid är Zäta som får följa med. Det beror på att hon är den enda som gillar att gå långt. Hera är snart 15 år och både ser och hör dåligt. Hon blir ganska förvirrad när hon inte känner igen sig. Summer har aldrig gillat att gå på promenad och hon vill också bestämma åt vilket håll vi ska gå, det fungerar inget vidare. Romeo vill gärna följa med, men han orkar inte gå så långt då han har lite problem med sina bakben.
 
Fast Zäta skäller ganska mycket när vi är ute och går, så är hon ändå den utav hundarna som är enklast att ta med. T.ex. idag när vi gick förbi en grupp med ryttare så sa hon ingenting. Hon bara tittade på hästarna och sedan gick hon vidare. Detta kan bero på att när Zäta var valp fick hon ofta följa med till stallet. Där lärde hon sig att hästar är inget man behöver vara rädd för.
 
Vi hade en härlig dag i solen.
 
Hoppas att nästa gång vi tar den här promenaden så följer flera med. Det blir mycket roligare då.
 

RSS 2.0