Chihuahuabladet

Idag när jag kom hem ifrån jobbet hittade jag Chihuahuabladet bland posten.

Massor med intressant läsning. Och Lillans krönika är något man bara inte får missa. Jag skrattar högt varje gång jag läser den.

Matte har hittat ett nytt ställe

Ja, om  ni går in på mattes andra blogg Hund i Sthlm kan ni läsa om detta.

Jag träffade Ronja idag igen och vi gick först till Lasse i Parken för att våra mattar skulle få fika. Men sedan hittade vi ett nytt ställe där vi fick träffa en ny kompis Ville. Han var jättesnäll och vääääldigt gammal, 13 år!


Vi hade jättekul tillsammans.

Vi ska åka till landet

Här ligger Hera och Zäta och väntar på att deras matte (min dotter) ska komma och hämta dem. I 4 dagar ska vovvarna får vara på landet. Superhärligt!

Romeo tycker det ska bli lite tråkigt, då har han bara mamma o pappa (Summer o Yoda) att busa med.

Zäta och Yoda del 1

Ja, ännu så vet jag inte om det är något på gång. Men ifall det skulle vara så, tänkte jag berätta lite vad som händer i en tiks kropp och även hålla er underrättade om hur Zäta mår.

Nu har det gått ca 1 vecka och då om Zäta är dräktig händer detta:
Äggen genomgår en intensiv celldelning i äggledarna under de första dagarna av befruktningen.

Zäta beter sig precis som vanligt. Kanske hon vill kela lite mera, men det kanske bara är jag som inbillar mig? Hon är väldigt mycket för att vara nära. Älskar att ligga så tätt intill en som det bara går.

En liten sömntuta

Romeo är så söt när han ligger och sover.

Han kan somna precis varsomhelst. Här ligger han på köksgolvet.

Till skogen

Matte tyckte att vi skulle ut i skogen en stund idag. Vår nya kompis Ronja hängde också med.Jag blir lite trött

Pappa Yoda har fullt upp med att uppvakta Zäta hela tiden. Så jag blir så trött så jag lägger mig för att sova i leksakskorgen. Det är lite trångt, men det känns bra här.Beslut har fattats

Min dotter och jag har beslutat oss för att inte stoppa ifall Zäta har blivit dräktig. Vi väntar och ser vad som händer. Blir det valpar så blir det. Vi tycker båda att det blir för stort ingrepp i Zätas kropp. Hennes dräktighet och valpningen i januari gick helt smärtfritt. Så om det blir några valpar, så tror vi att det kommer att gå bra även denna gång.

Ni får väl titta in här lite då och då för att se vad som händer.

Romeo och Ronja

Idag fick Romeo träffa Ronja. Det gick mycket bättre och snabbare än vad det gjorde med Yoda och Zäta. Romeo skällde inte alls lika mycket.

Vi träffades vid Hornstull för att först ta en promenad runt Högalidskyrkan så att hundarna skulle få vänja sig vid varandra. Sedan gick vi till kaféet Lasse i Parken för att fika. Hundarna fick en alldeles egen vattenskål. Det var toppen.

När vi hade fikat klart, blev det en promenad på Långholmen, innan vi åkte hem igen.

Vi har träffat Ronja

Några utav hundarna skäller mer än de andra när de möter hundar som de inte känner. Så idag hade jag bestämt att jag skulle ta med mig Yoda och Zäta till Lill-Jansskogen där vi skulle träffa Ronja och hennes matte. Ronja är en blandning av Schipperke och Border Collie. En supersnäll hund.I början skällde de som galningar, men efter bara en kort stund, så gick de alla bredvid varandra. Superhärligt!

Här sitter vi och fikar i Harpaviljongen vid Ryttarstadion efter en lång promenad. Yoda har tagit skydd för värmen bland buskarna och Zäta undrar om hon kanske kan få sitta i knät eller?Jag och ankan

Hej!
Av matte har jag fått en ny leksak, en mjukisanka, som jag älskar att bära omkring på. Här sittar jag och ankan.

Zäta ville också sitta vid köksbordet. Hon borde nog klippa sina klor lite, eller hur?

RSS 2.0