Tack för att ni finns

Tack alla för era fina kommentarer. Jag kan säga så mycket som att det gäller min dotter som är väldigt sjuk. Vi hoppas alla att allt ska gå bra, men det kommer att ta tid.

Kramar till alla mina läsare!

Färre blogginlägg ett tag

Hej!

Det kommer att bli lite färre inlägg här på bloggen en tid framöver. Det har hänt något väldigt sorgligt i familjen och jag känner att jag måste fokusera på det istället. Men titta gärna in lite då och då, för jag kommer inte helt att lägga av. Här kommer några bilder på Nancy och Ruth som jag tog precis innan Ruth flyttade.Kramar från
Anneli och vavvorna

Nu har Ruth flyttat

Så kom då den familj som ska vara fodervärdar åt Ruth. En supertrevlig familj som hade åkt 30 mil för att hämta henne. Vi fikade och pratade en massa innan det var dags för dem att resa hem igen. I det nya hemmet kommer hon att få flera hundkompisar, både chihuahua och schäfer och så familjens 13-åriga son. Ruth kommer att bo på landet, så jag tror att hon kommer att trivas jättebra.


Zäta har tagit det bra. Jag vet inte om hon har märkt att Ruth inte är kvar. Hon har iallafall inte gått runt och letat. Men Nancy är ju kvar ett tag till, så hon har ju fortfarande någon att ta hand om. Just nu hör jag hur de två busar inne i sovrummet.

Sista kvällen med syrran och mamma

Ja, nu är det snart dags för lilla Ruth att flytta. I morgon kommer fodervärden för att hämta henne. Så ikväll är det sista gången på länge som de får vara tillsammans.
 
Det känns lite konstigt, men det gör det ju alltid när det är dags för valparna att flytta. Jag undrar hur Zäta kommer att reagera? Det är tur att Nancy är kvar ett tag till.

Sötnosen!

Jag är nybadad och fin. Matte har gjort iordning en goodiebag som jag ska
få ta med mig när jag åker till min nya familj.

Hos veterinären

Som jag berättade igår, så hade vi tid hos veterinären idag. Det var första gången valparna var utanför dörren, första gången de satt i en väska och första gången de fick åka tunnelbana. Det blev lite mycket för Ruth, som blötte ned Nancy lite under resans gång. Jag märkte det först när jag skulle ta upp de hos veterinären. Så jag fick torka av Nancy lite. Men när jag satte ned de på golvet i undersökningsrummet, så vart det full fart på dem, så det var nog inte så farligt.

Zäta var naturligtvis med också. Inte ville hon lämna ifrån sig valparna.

Allt gick jättebra, allt var utan anmärkning. Nancy vägde 1050 g och Ruth vägde 1070 g. Stora valpar tyckte vet.

Nancy pep till lite när hon fick sin vaccination och chipet, medans Ruth inte sa ett knyst.

Vi är så stolta över att ha så fina valpar.

Veterinären tyckte även att Zäta var en toppenmamma.


I morgon torsdag kl 14

har jag fått tid på Årstakliniken för att vaccinera, chipmärka osv. Nancy och Ruth. Det ska bli spännande att se vad de har att säga om våra fina små valpar. Jag har försökt att väga de, men de är inte tillräckligt stilla för att vågen ska ge ett rättvist resultat, så jag ska be vet. ta en vikt. Kan vara intressant att se hur mycket de har ökat sedan de föddes, då Nancy vägde 160 g och Ruth 158 g.Jag ska försöka hinna ta lite fler bilder på Nancy och Ruth nu innan de flyttar. Ruth flyttar till sin fodervärdsfamilj nu på lördag.

Imorgon 9 veckor

Hej allihopa!

Ja tänk, imorgon är Nancy och Ruth 9 veckor gamla. Tiden bara rusar iväg.

Nästa fredag ska jag ta de till veterinären och sedan på lördag eller söndag flyttar Ruth till sin nya familj. Nancy har vi ännu inte hittat något nytt hem till, men det dyker nog upp ett så småningom. Man vill ju att valparna ska komma till så bra personer som möjligt.

RuthMamma Zäta och Ruth


Nancy och Ruth på upptäcksfärd under sängen.

Hera, Nancy och Zäta busar


Hej! är jag söt? (Nancy)


Zäta har fått lite mjölstockning igen, och den här gången har hon lite ont, men jag masserar och trycker ut lite mjölk flera gånger om dagen, så det ska nog snart vara över.

Ruth och Nancy

Idag blir tikarna 8 veckor. Tiden bara rusar iväg. Nancy är den busigaste av de två. Nu har hon kommit på att man kan klättra över ingången till valphagen, så helt plötsligt kan man hitta henne ute i hallen.

Nancy-busfrö


Ruth-den lite lugnare damen

Videofilm: Valparna 8 veckor på söndag

Här kommer en liten videosnutt med valparna Nancy och Ruth. Ursäkta att det är lite mörkt, men jag har inte så bra belysning i sovrummet.

7 veckor är de nu

Här kommer ganska nytagna bilder på de små busfröna.

Nancy


Ruth


Världens mest underbara små charmtroll.

RSS 2.0