Lilla Romeo - är det din tur nu?

Usch, det känns lite jobbigt att behöva tänka på att Romeo också kanske har drabbats av samma "sjukdom" som Yoda hade. Vi vet inte varför och vad som drabbade honom, mer än att det verkade som epilepsi.
 
Den 19 september var jag med Romeo till Årstakliniken för att Romeo har börjat få krampanfall. Väldigt korta, någon minut eller så, men ändå kramper. Han är kontaktbar, men har svårt att styra sina tassar. Anfallen kommer oftast sent på kvällen eller under natten. Jag är lättväckt så jag har hört varje gång det har hänt.
 
På Årstakliniken tog dem en massa blodprov, men inget visade på epilepsi, så dem villa skicka honom vidare till Djursjukhuset Albano. Så dit ska vi på torsdag. Jag hoppas verkligen att de hittar felet och att det kanske går att göra något för att Romeo ska slippa kramperna.
 
Håll tummarna!
Min älskade Romeo

Ninja på sin 2:a hundutställning

Idag var det dags för Ninja "Casa Cane Minore Elsa" att ställas ut för andra gången. Det blev en inofficiell utställning i Gubbängen, en förort till Stockholm. Hundutställningen hade anordnats av Svenska Pudelklubbens mellasvenska avdelning.
 
Sammanlagt var det 21 chihuahuor som skulle delta. I Ninjas grupp var det bara två hundar anmälda. Tyvärr så infann sig inte den andra tiken, så Ninja blev ensam i sin grupp. På slutet fick hon tävla mot en hane.
 
Här är Ninja och matte Moa
 
Ninja var jätteduktig och hon fick väldigt bra kritik. Hon fick 2 rosetter och blev BIM + HP
 
Tack Moa och Ninja för en härlig dag på utställningen.
 
 
 
 

RSS 2.0