1:a advent


Summer, Yoda, Romeo, Hera och Zäta + Anneli önskar er alla en glad 1:a Advent.

Nu har även Stockholm fått vinter och snö.


Siri hälsar

Fick en liten bild på Siri som nu har hunnit bli 14 veckor gammal. Jag tycker hon har vuxit massor.

Siri övar inför kommande utställningsdebut.

Vad jag har hört från matte Sara så är Siri ett riktigt litet busfrö.

Tack för bilden!

Vill ni veta....

Hej!

I ett av mina inlägg skrev jag att det kanske inte kommer att bli så mycket skrivet här i bloggen under en tid då det har hänt en väldigt allvarlig och sorglig sak i familjen. Om ni vill veta vad som har hänt kan ni gå in på min blogg 5 generationer i Stockholm och läsa där.

Jag har som ni säkert vet 2 stycken bloggar som handlar om hundar Hund i Sthlm och den här bloggen. Nu vet jag inte hur många som läser/följer båda, så därför kommer jag att skriva ett liknande inlägg även i den andra bloggen.

Vi hörs snart igen!

4 bilder på Ruth

Jag blir så glad varje gång det kommer nya bilder på valparna. Nu är det Ruths tur att visa hur bra hon har det hos sin nya familj. Visst är hon för underbar?

Nya bilder på Siri "Nancy"

Har precis fått lite nya bilder på Siri från hennes nya hem som jag gärna vill dela med mig till er. Hon trivs verkligen jättebra och det känns så skönt att hon fick komma till en toppenfamilj.

Tack Sara med familj för bilderna.


Den 15 januari 2011...

kan vi äntligen berätta vilket kennelnamn som vi kommer att ha. Men innan dess får vi inte berätta vad det blev. Kan iallafall berätta att vi är väldigt nöjda med det alternativ som gick igenom.

RuthSiri


Nancy har flyttat

Det här blev den sista bilden här hemifrån på Nancy och hennes föräldrar Zäta och Yoda.


Det känns lite tomt och Zäta har varit lite orolig och gått omkring och letat lite. Även Summer tror jag saknar Nancy lite. Hon blev som en extramamma för henne.

Men jag vet att Nancy, eller Siri som hon kommer att heta, kommer att få ett jättebra hem hos sin nya familj.

Lycka till Sara med familj!


Nancy på ombesiktning

Det har gått några veckor sedan jag var med valparna till Årstakliniken för att vaccinera m.m. Och som ni vet så flyttade Ruth ganska snart till sin fodervärd. Nancy fick vänta lite, men nu har vi hittat ett jättebra hem till henne, så hon ska flytta i morgon. Men veterinärintyget räcker bara en vecka, så idag var jag tillbaka på Årstakliniken för att göra en ombesiktning. Allt var utan anmärkning, det kändes vädigt bra. Jag passade på att väga Nancy och hon har ökat till 1,3 kg, stora tjejen.

Här kommer lite bilder på vår fina tjej.
Nancy är så lik sin pappa Yoda. Hon kommer att bli en superfin chihuahua
när hon blir stor, tror jag.

Nya bilder på Ruth

Hej allihopa!

Måste bara dela med mig av bilder som jag fick igår ifrån Ruths foderfamilj. Hon växer så fort. Visst är hon fin?

Och här är hon tillsammans med sin kompis Molly.


Tack Ann-Sofie och Richard för de fina bilderna.

Höstpromenad

Idag tog jag med mig Yoda för att ta en promenad på Långholmen. Det var ju ett helt underbart väder med sol och klarblå himmel. Men först gick vi förbi Kristinehovs Malmgård där en kompis till mig hade hört att de hade öppnat ett kafé. Tyvärr fick man inte ens ta in hundar i trädgården för där gick det höns omkring och spankulerade. Ja, tupparna visste tydligen inte att de skulle hålla sig innanför grindarna ;)Vi fortsatte vår färd mot Långholmen och gick bl.a. förbi det hus som var till salu för ett tag sedan. ÅH! tänk om man hade haft råd att köpa det. Ett eget hus mitt i stan, det hade inte varit dumt.

Här nosar Yoda runt lite bland löven under Västerbron.Vi tänkte gå och fika på Lasse i Parken efter promenaden, men där var det stängt, snopet! Så vi fortsatte Hornsgatan fram till Hornsgatspuckeln där Kafé Puck ligger. Ett trevligt ställe där hundar är välkomna.

Sedan åkte vi hem. Yoda var riktigt trött efter denna långpromenad.

2 små bilder på Ruth

Ruth har det så bra hos sin foderfamilj. Fick två bilder skickade till min mobil. Här kommer dem.

Hon är så fin.

Idag ska en familj komma hem hit för att titta lite på Nancy. Hoppas att de tycker om henne. Nancy behöver verkligen komma till en egen familj nu. Jag berättar mer om hur det gick senare idag.

RSS 2.0