GLAD MIDSOMMAR!

önskar jag och alla vavvorna här hemma.
Kommer ni ihåg lilla Ruth? Hon har hunnit bli 10 månader nu och nästa helg ska hon göra sin debut i utställningsringen. Ska bli så spännande. Här har ni henne på bild.


Romeo tyckte det var varmt idag

Romeo och jag tog en långpromenad genom Lill-Jansskogen idag. Som ni ser på alla bilderna så har han tungan ute. Här vilar vi oss i skogen.
Ja, det kanske inte bara var värmen, utan Romeo blev nog ganska trött i sina ben av att springa så mycket, så jag fick bära honom korta stunder när vi skulle gå hem igen.

Ni som inte har träffat Romeo och sett att hur han springer så är förklaringen att, han liksom "paddlar" fram med sina bakben. Det beror på att han har PL 3 på båda bakbenen. Något han är född med, men det syntes inte från början. Han har inte ont, eller haltar, men han blir lite extra trött när vi går på långpromenader.

Veterinären har sagt att så länge han inte har ont så är det inget att bekymra sig över. Viktigt är att han inte går upp i vikt, för då kan han få svårt att gå.

Romeo är världens gladaste hund med massor av spring i benen. Men som idag, så får han vila sig lite ibland. Han säger själv till när han vill bli buren. Smart hund, eller hur?

Zäta på promenad

Igår tog jag med mig Zäta på promenad på Södermalm. Vi tog bl.a. en tur i Vita Bergsparken. Vi stannade även till vid Café Brasco där vi käkade lunch.

RSS 2.0