Till minne av Yoda 22 juli 2005 - 16 maj 2014

Det har tagit mig lång tid att samla kraft till att skriva detta inlägg. Jag blir fortfarande ledsen när jag tänker på att Yoda inte finns här hos oss längre. Yoda skulle ha fyllt 9 år idag.
 
Yoda, du föddes den 22 juli 2005 som en av tre hanar hos kenneln Tjolahopp's. Bellini och Bellman var dina kullbröder, själv fick du namnet Beethoven. Du är längst till vänster på bilden
 
Efter att du hade flyttat från kenneln så fick du ett tufft första år. Tyvärr blev du lämnad ensam ganska mycket, så när du kom till mig så var du väldigt skygg och rädd. Du hade inte fått så mycket mat som syns på den här bilden som var den första vi tog.
Men med mycket kärlek och omtanke så lyckades du bli en underbar hund med så fina egenskaper.
Du blev pappa till 10 valpar, har 16 barnbarn och 3 barnbarnsbarn.
Du var en sådan underbar hund. så snäll och alltid pigg på att gå ut på nya äventyr. Fast vi ibland hade varit ute i flera timmar, så nämnde jag bara ordet UT så rusade du till ytterdörren. Alltid redo. Jag saknar dig så otroligt mycket. Fast det har gått över två månader sedan så väntar jag fortfarande på att du ska titta fram från någon utav alla bäddar som finns här hemma. Titta på mig med dina rubinögon.
 
Det som hände fredagen den 16 maj på kvällen var att du fick flera epilepsianfall efter varandra. När vi kom in på Bagarmossen så sa veterinären att de skulle lägga in dig på intensiven och försöka häva dina anfall. Men veterinären sa även att med tanke på att du hade haft anfallen så tätt, så hade du med all sannolikhet fått en hjärnskada. Jag ville ha tillbaka dig Yoda, den underbara hund som du alltid hade varit. Men med en ev. hjärnskada, vad skulle du bli för hund då? Så jag bestämde att det bästa för dig var att få somna in. Det var en väldigt svårt beslut, men det bästa jag kunde göra för dig. Vi fick nästa 9 underbara år tillsammans och det är jag så lycklig över. Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta ÄLSKADE YODA.
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0