Utställning i Sollentuna 28 februari

Hej allihopa!
 
Nu på lördag är det dags för Ninja att delta i en inofficiell utställning i Sollentuna Rackethall. Det är
 

som anordnar utställningen. Ska bli spännande att se hur det går.
 
Här kan du läsa mer
 
 

Zäta och Romeo har varit hos veterinären

Ja, det verkar som om börjar en hund att må lite dåligt, så följer någon mer av hundarna med av bara farten.
 
Som jag har berättat tidigare så äter Romeo medicin mot sin epilepsi. Fast han äter medicin så får han kramper ändå ibland. Inte så långa anfall, men ändå. Vi har även ökat dosen. Så det verkar inte som om medicinen riktigt hjälper. Veterinären på Albano vill nu gå vidare för att se om det kan vara något annat som ligger bakom. Idag ringde veterinären och meddelade att Agria har gått med på att betala för en magnetröntgen. Det känns bra, så nu väntar vi på besked om när vi ska på återbesök.
 
 
Så har vi Zäta som aldrig har varit sjuk under sina 7 år. Helt plötsligt så fick hon lite problem med att gå. Hon krökte på ryggen och ville helst bara gå och lägga sig. Men åt och drack som vanligt och även gick på bakbenen emellanåt. Knasiga hund!
 
Jag tyckte att det var lika bra att gå till veterinären med henne. Så i förra veckan var vi på Årstakliniken. Allt så bra ut, men för att vara på den säkra sidan ville dem skicka henne till Södra Djursjukhuset där de är bättre på ortopediska frågor. Så den 9 mars ska vi åka dit. Så länge får hon äta lite smärtstillande. Just nu är hon precis som vanligt. Har inte svårt att gå eller några andra symptomer. Vi får se vad veterinären kommer fram till.
 
 
 

RSS 2.0