Våra underbara hundar

Hej på er!

Här kommer lite bilder som jag tog i förra veckan på  hundarna.

Först ut är RomeoYodaSummerHeraTyvärr blev det ingen bild på Zäta den här gången, men nästa gång får hon vara med också.

För att vara helt ärlig, så blev ingen utav bilderna som jag tog på Zäta speciellt bra. Bättre lycka nästa gång.

Hur gick det för Romeo?

Hejsan!

I onsdags var vi tillbaka hos veterinären för 3:e gången. Skulle Romeo vara frisk nu? Ja, det var min stora fråga när vi kom dit. Tack och lov så såg allt väldigt bra ut.

Jag passade på att fråga hur man själv kan kolla analsäckarna. Så jag fick på mig en plasthandske och sedan fick jag känna på Romeo. När man har en sådan liten ras som chihuahua, så är det ganska svårt att se var analsäcksöppningarna sitter. Men nu vet jag.

Vad kostade hela kalaset? Det gick på 2.140 kr.

Första besöket:
Poliklinikavgift 600 kr
Recept 110 kr
Injektion 1 - 3 st 100 kr
Medicin 80 kr
Analsäckstömning m spolning 250 kr

Andra besöket:
Poliklinikavgift återbesök 500 kr

Tredje besöket:
Poliklinikavgift 500 kr


Nya uppdatering i kalendern

Hej allihopa!

Kolla in uppdateringen i kalendern här på bloggen.

Är det några som vill hänga med på en hundpromenad nu på söndag? Jag hoppas att vädret håller i sig.

Romeo på återbesök

I torsdags var jag tillbaka med Romeo hos veterinären. Tyvärr var hans analsäckar inte läkta ännu. Han var fortfarande svullen och när veterinären tryckte lite så började det blöda. Stackars lilla killen! Så nu måste vi fortsätta med penicillinen ett tag till. Vi fick en ny tid nu på onsdag. Hoppas på bättre besked då.


Vad har hänt i veckan?

Hej allihopa!

Ja, vad har hänt här hos oss i veckan? Tyvärr var jag tvungen att ta Romeo till veterinären i torsdags. Analsäckarna igen! Han var så duktig när vet. undersökte honom. Han sa inte ett knyst. Så nu går han på penicillin fram till nästa lördag.

Vi ska på återbesök nu på torsdag. Hoppas allt ser bra ut. Börjar fundera på att kanske låta ta bort analsäckarna på Romeo, för det är 4:e gången som han får problem.
 
Idag söndag tog jag med mig Zäta på en långpromenad. Hon har så mycket energi som hon måste få utlopp för. Som vanligt blev det en tur till Stora Skuggan.

Kolla! vad kan det finnas här nere?Jaha, så ska man stå på den här smala bänken. Måste du ta en bild på mig när jag ser sådär ängslig ut?Tänker inte titta in i kameran hur mycket du än tjatar.Äntligen framme vid fikastället. Här fick jag sitta på egen stol och fick hundgodis av matte. Mums!!!När vi hade kommit hem från långpromenaden, var det dags för Yoda att gå på sin egna promenad med matte och därefter blev det Summers, Romeos och Heras tur. Så idag har vi alla varit ute riktigt mycket och länge.

RSS 2.0