Det är inte lätt att vara kille



Just nu så löper Hera och Summer skulle nog också ha löpt nu ifall hon inte hade blivit kastrerad i december 2007. Hon verkar ge ifrån någon doft som attraherar Yoda jättemycket (fortfarande). Så här springer han omkring och gnäller och skäller och är allmänt frustrerad över att han inte får para sig med någon utav dessa tjusiga tikar. Både Hera och Summer visar att de är lite intresserade. Men när lilla Romeo på ett år kommer i närheten, då glömmer tikarna bort Yoda för att lägga all sin uppmärksamhet på Romeo istället. Hera är allra mest ihärdig med uppvaktandet, men tyvärr så tycker Romeo att tuggpinnarna är mycket roligare än både Hera och Summer. Tack och lov, tycker matte iallafall, så åker Hera och Zäta hem till sig imorgon. Då kanske det blir lite lugnare i några dagar.


Kommentarer
Postat av: Gizmo & Leeloo

Uuusch det var det samma när lilla Leeloo löpte första gången. Då var Gizmo heeeelt galen! Inge kul alls, till nästa löp är han inte hemma!

2009-01-19 @ 16:56:24
URL: http://alisagonzalez.blogg.se/gizlee
Postat av: Ira & Mio

Nä inte lätt vara kille hos er :-)



Ja vi var ute med träna hunden på www.tranahunden.se i Upplands Väsby. rekommenderas! väldigt kul med diverse aktiviteringsövningar inte bara en vanlig promenad.. det kan man ju göra själv liksom :-) allt bra med er?



Ira & Mio

2009-01-19 @ 20:26:32
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Ira & Mio

Hej Summer!

Hi hi, ja tur jag passar i alla färger för matte älskar färger :-) stackars dig men det är också synd om Yoda, inte lätt för honom att du löper.. Han behöver lite rast och ro! Tur matte tog med honom ut och fikade i lördags!

Hur länge löper du?

Kram Mio

2009-01-20 @ 16:04:02
URL: http://luckyprince.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0