Så vad det gjort!


Matte kom hem vid halv tolv idag för att vi skulle hinna till veterinären i tid. Vi åkte buss till Roslagstulls Djursjukhus. Först fick vi sitta och vänta en stund i väntrummet. Då dök två andra chihuahuor upp. De har vi träffat under våra chihuahua-promenader. Jag var inte så road av att hälsa på dem, för jag var lite orolig över vad som skulle hända.

Sen fick vi komma in i ett undersökningsrum. Där fick jag först väga mig. Matte blev ganska överraskad, för jag hade gått upp i vikt. Nu väger jag 1,9 kg. Stora killen med andra ord. Sedan fick jag en lugnande spruta, den somnade jag av. När jag vaknade upp var allt helt snurrigt och jag har ingen aning om vad som hade hänt. Matte sa att allt hade gått bra. Nu ska jag äta penicillin (vad nu det är) i 10 dagar + några smärtstillande tabletter. Ja,ja, det blir nog bra med det också.

Mamma Summer blev lite orolig när jag kom hem och inte var mitt gamla vanliga busiga jag, så hon vaktade mig lite i början.


Jag kände mig faktiskt ganska snurrig efter vårat veterinärbesök.


Nu har jag varit ute på min kvällspromis och jag tror att det är bäst att jag går och lägger mig. Känner mig fortfarande snurrig. GOD NATT!


Kommentarer
Postat av: I Z Z A H

ne men så sööööta hundar =)

2009-03-12 @ 23:14:06
URL: http://izzah.blogg.se/
Postat av: Mirry

Så underbara vovvsingar!

2009-03-13 @ 09:13:40
URL: http://www.arntyochmirry.se
Postat av: MizthaNguyen (v.

svar: awu tack så mycket, lägger till dig direkt! :) allt bra annars?

2009-03-14 @ 03:52:23
URL: http://mizthanguyen.blogg.se/
Postat av: Coky

wiiihiii.. så du har fått "hottentottjox" sånt fick jag när jag kastrerades.. var stenhög när husse o matte hämtade mej.. men wow vilken känsla..

skönt att du fått fixa till dina besvär..

2009-03-17 @ 08:16:29
URL: http://www.cokysdagbok.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0