Ruth till veterinären idag

Hejsan!

Håll tummarna idag! Ruth ska till veterinären för att göra en patellaundersökning. Jag hoppas verkligen att hon har 0-0 på sina knäleder.


Kommentarer
Postat av: Elin

Vi håller tummarna!

2012-05-11 @ 11:52:00
URL: http://fluffmonster.blogg.se/
Postat av: Elin

Va tråkigt att höra om frisyren, varför klippte dem så kort? Det kan ju verkligen bli en riktigt tråkig syn när man hämtar sin hund och den är helt nerrakad :(

2012-05-11 @ 11:52:50
URL: http://fluffmonster.blogg.se/
Postat av: Sara

Vilka fina vovvar. Har själv en liten chi på 16 veckor :) Har en vuxen hund sen tidigare men lilla Nellie är min första chihuahua. Verkar vara en härlig ras!



Hoppas ni får en trevlig helg och lycka till med undersökningen! :)

2012-05-11 @ 13:22:10
URL: http://tattines.blogspot.com
Postat av: Chiruna - chihuahua

Hej! Hoppas det gick bra hos veterinären!



Jag betalade totalt nästa 3.200kr för allt som hade med kastreringen att göra. Dvs med basavgift, moms, tratt, smärtstillande osv!



Som det ser ut nu så har allt gått jättebra! Han verkar redan mer harmonisk och lugnare. Men fortfarande samma träningsgnista och glöd. Han har inte tappat sitt underbara sätt att vara. Vilket jag var orolig för att han kanske skulle.. Men jag frågade veterinären om man brukar märka av någon särskild skillnad hos hunden. Då sa hon att de oftast bara blir mindre "pojkiga" av sig. skvättar mindre och blir lugnare liksom. Och set verkar stämma väldigt bra.

2012-05-12 @ 06:59:25
URL: http://chiruna.se/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0