Vila i frid Bellini

Igår fick jag ett väldigt ledsamt meddelande. En av Yodas kullsyskon har vandrat vidare till hundhimlen. Det var Bellini. Han fick somna in den 1 april efter att ha fått ett kraftigt epilepsianfall. Ägaren åkte akut in med honom. Han blev lite bättre och fick åka hem. Men redan dagen därpå visade Bellini att något var väldigt  fel. Han satt bara stilla, reagerade inte på något, åt ingenting. Så ägaren bestämde sig för att nu var det dags.
 
Jag känner så mycket med alla berörda. Vet så väl hur det känns och vad de går igenom just nu. Som ni vet så förlorade jag Yoda den 16 maj förra året. Bellini fick nästan ett år till.
 
Nu börjar jag att tänka mer på Romeo, Yodas son, som också har epilepsi samt även konstaterad vattenskalle, precis samma som Bellini hade. När man jämför bilder på Romeo och Bellini är de faktiskt ganska lika.
Romeo
 
Bellini

Vad jag vet så hade Yoda inte vattenskalle.
 
Romeo äter Fenemal mot sina kramper och än så länge verkar den medicinen fungera. Bellini åt också medicin mot sina kramper och det hade han gjort länge. Kanske fungerar inte medicinen hur länge som helst? Måste fråga nästa gång vi ska träffa veterinären.
 
Yoda och Bellini har en kullbror till Bellman, som vi tyvärr inte har lyckats hitta. Skulle vara väldigt intressant att veta om han också har drabbats av samma sjukdom. Ska försöka på något sätt att hitta den ägaren.
 
Jag vill nu avsluta detta inlägg med att önska att Yoda och Bellini "finner" varandra i hundhimlen och att de där får springa omkring och bara ha det bra utan en massa kramper.
 
Vi kommer aldrig att glömma er,
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0