Snälla! Plocka upp efter era hundar! "Lindvallsplan"

God fortsättning på det nya året!
 
Först hade jag tänkt göra en återblick på året som gått, men det var så mycket sorgligt som hände både med Summer och Hera och att vi fick reda på att Zäta hade ett blåsljud på hjärtat, så jag bestämde mig för att låta bli. Det river upp så många sorgliga tankar.
 
Romeo och Zäta mår bra. Ja, vi väntar fortfarande på besked om försäkringsbolaget kommer att betala en kastrering av Romeo. Hoppas vi får svar snart så att hans hormoner blir lite mer stabila för då kanske pälsen kommer tillbaka.
 
Jag kan inte låta bli att irritera mig på hundägare som inte plockar upp efter sina hundar. Bara i morse plockade jag upp från tre andra hundar vars ägare bara nonchalant låtit skiten ligga kvar. Hur svårt kan det vara? I dagsljus ser man förhoppningsvis var högarna finns, men när det är mörkt är det nästan hopplöst. Det är ju inte så att man går omkring med ficklampa för att slippa kliva i något mjukt och äckligt. Minst tre gånger har jag fått ställa mig och tvätta av skor/stövlar efter en tur med hundarna här ute på gräsmattan. Tack och lov har det gått att få bort, men det är inte roligt att upptäcka när man är på väg in genom porten att något sitter fast under sulorna.
Bilden hämtad från Google
 
Plocka upp efter era hundar så blir det mycket roligare när det är dags för promenader och man kan ägna all tid åt hundarna och inte att stirra ned i marken för eventuella skithögar!
 
Jaha, det blev mitt första inlägg på det nya året. Inte så upplyftande, men jag bara kände mig tvungen att få ur mig detta. Nästa inlägg kommer att bli mycket trevligare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0